Kärcher

Kärcher
Anker

[]

Kärcher is de absolute marktleider met betrekking tot onderhouds- en reinigingstechnieken. Voor de beste reinigingsapparaten in en rond je huis, kies je uit hun ruim assortiment. Hoe hou jij graag je huis proper? En je tuin of garage? Kies voor power om zelfs het grofste vuil te verwijderen, voor water voor een zuiverend en glanzend effect of voor stoom om hygiënisch te reinigen!

Anker

[]

Schoonmaken met power

Schoonmaken met power

Schoonmaken met stoom

Schoonmaken met stoom

Anker

[]

In de spotlight

Anker

[]

Anker

[]

Kärcher helpt met jouw lenteschoonmaak

Kriebelt het om met de grote kuis te beginnen nu de lente eraan komt? Dan is Kärcher er met kwalitatieve reinigingstoestellen die jouw werk verlichten. De aanraders voor een grondige Kärcher-schoonmaak:

Anker

[]

Kärcher hogedrukreiniger

Kärcher-hogedrukreiniger

Kärcher is de absolute marktleider met betrekking tot onderhouds- en reinigingstechnieken. Het Duitse familiebedrijf is voornamelijk bekend om zijn kwalitatieve hogedrukreinigers. Een hogedrukreiniger is namelijk je beste vriend voor elke reinigingstaak. Van tegels schoonmaken tot het afspoelen van je wagen. Een hogedrukreiniger kan het allemaal.

Kärcher-stoomreiniger

Kärcher-stoomreiniger

Stoomreinigers garanderen niet alleen een proper huis, maar ook absolute hygiëne. Je doodt dankzij stoom tot 99,99% van alle gangbare huishoudbacteriën. Dus kies je voor een gezonder en propere leefomgeving voor jou en je familie!

Ontdek alle mogelijkheden van een stoomcleaner en reinig grondig alle oppervlakken.

Kärcher-ruitenreiniger

Kärcher-ruitenreiniger

Is ramen schoonmaken niet aan jou besteed? Ben je het beu om telkens zoveel tijd te verliezen? Met vervelende strepen als resultaat?

Maak dan kennis met het sterke duo van Kärcher: de Window Vac en de VibraPad. Deze handige toestellen maken vuile ramen, spiegels, tegels, autoruiten... in no time schoon. En dankzij de lithiumbatterij behoren vervelende kabels tot het verleden.

Anker

[]

Anker

[]