Wereldprimeur voor nieuwe LG soundbars

28 oktober 2019

De SL8YG, de SL9YG en de SL10YG van LG zijn de eerste soundbars in de wereld die zowel met Google Assistant als Dolby Atmos werken. Dankzij de ingebouwde Google Assistant wordt de spraakherkenning ondersteund. En fijn om te weten: je kan nu ook in het Nederlands tegen de Assistant praten. “Google, kan het geluid wat luider?” maar ook “Google, welk weer krijgen we vandaag?” Je wordt op je wenken bediend en je vragen krijgen een antwoord.

Ook kan je de nieuwe LG soundbars linken met slimme apps die toestellen in huis kunnen aansturen. Zo kan de draadloze soundbar worden ingezet als Google Home speaker.

Anker

[]

Hele kamer gevuld met magistraal geluid

Voor de SL8YG, SL9YG en de SL10YG werkt LG voor de geluidskwaliteit samen met Meridian Audio. Daardoor leveren de soundbars een multidimensionaal geluid dat de hele kamer vult. Een speciale Digital Signal Processing van Meridian zorgt dan weer dat de diepe bas magistraal in de oren klinkt.

Anker

[]

Draadloze soundbar verdwijnt in achtergrond van je interieur

Daarnaast hebben de AI-speakers de Image Elevation-technologie. Dit creëert een echte bioscoopervaring met een krachtig surround geluid. Je wordt meegesleept in een realistische beleving.

De langwerpige speakers verdwijnen in de achtergrond van je interieur door hun minimalistische uitzicht. Behalve smartconnectiviteit met AI, is de LG soundbar ook voorzien van een slank en ingetogen ontwerp. De klasse uitstraling past perfect bij een LG OLED TV.

 LG Sound Bar SL9YG
Anker

[]

Uniek: een ingebouwde gyroscoop

Buiten dat de SL9YG als enige van de drie ‘wall mountable’ is, heeft het nog een vernuftige functie. Met een ingebouwde gyroscoop kan de soundbar rond zijn as draaien, een soort tol zeg maar. Deze speaker is slechts 57mm diep, waardoor de soundbar zowel vlak tegen de muur als plat onder de televisie geplaatst kan worden. Dankzij de gyroscoop kan de soundbar voelen hoe deze is geplaatst, waardoor het geluid hierop aangepast kan worden.

Vraag gerust een demonstratie in jouw TV-winkel en kies de voor jou beste soundbar!

Anker

[]